Díjmentes önismereti teszt önmegvalósítő Nőknek (és férfiaknak)

Te nem akarsz csak úgy sodródni az árral, hanem aktívan alakítanád a jövődet? Ez a képességfelmérő önismereti teszt ebben fog segíteni, a kiértékeléssel együtt összvissz 0 Ft-ért!

De mielőtt lecsapnál rá, néhány szót arról, hogy miért érdemes rászánnod az idődet: kb. 30 + 30 percet az Életedből…

Mi az, amit az önismereti teszt nyújthat – és mit ne várj tőle?

Az Önmegvalósítás Akadémia küldetése az, hogy olyan hatékony, valódi sikert és boldogságot megalapozó eszközökkel támogasson Téged, amikkel életed egy vagy több, számodra fontos területén meg tudod valósítani önmagadat és a céljaidat.

Ahhoz azonban, hogy az eszközeinket (vagy akár bármilyen más, általad választott módszert) tényleg használni tudd, először látnod kell, hogy ki vagy. Milyen erősségeidre építhetsz? És milyen érzékeny vagy akár fájó pontjaidat kell megerősítened?

Ne várd azonban a teszttől egyből azokat a válaszokat az Élet nagy kérdéseire, amiket Neked kell megtalálnod a pontosabb önismeret alapján!

Nálunk nincs „konfekcióméret”. Csak egyéni megoldások!

Az ipari ruhagyártásban nem lehet minden egyes személyre külön ruhát tervezni és varrni. Egyenméretben készül minden, és nem számít, ha itt szorít, ott meg bő.

Ezzel szemben az Önmegvalósítás Akadémia eszközei, köztük ez az önismereti teszt is, személyre szabottak. A mi megközelítésünkben ugyanis csak egyénileg élő és érző, konkrét nők (és férfiak) vannak: az egyes ember.

Ezért fontos, hogy az önmegvalósítás feladatához – és izgalmas kalandjához! – Te is épp így: egyénileg, a pontos önismeret által nyújtott gyakorlati tudás birtokában közeledj.

Lehet, hogy az általad fájlalt gyenge pontok olyan különleges érzékenységeket, fogékonyságot vagy tehetséget takarnak, amit eddig nem is sejtettél. És az is lehet, hogy más szemmel fogsz nézni egyes „régi jó” erősségeidre, amikre akár éveken át hagyatkoztál. Végül új erőtartalékokat fedezhetsz fel, amik eddig fehér foltok voltak számodra az önmagadról alkotott „térképen”.

Szeretnél friss, elfogulatlan szemmel nézni önmagadra? Kíváncsi vagy arra, hogy ki is vagy valójában – messze túl mindazon, amit eddig hittél magadról?.

Kattints a linkre, és már indulhat is az önmegvalósításhoz segítő, díjmentes önismereti teszt!