Hogyan lépj tovább az önmegvalósítás útján, ha elakadtál?

Többet vársz el az élettől, mint az átlag, ezért Te az önmegvalósítás tétjével élsz! Gratulálok, de nem lesz könnyű dolgod.

Hogy miért? Mert ha a kevesek közé tartozol, akik számára fontos az önismeret és önmaguk elfogadása, hogy kihozzák magukból a maximumot, akkor mindebből először nem a sikereket, hanem az egyre súlyosabb problémákat fogod tapasztalni.

Nem akarsz középszerű életet élni, ezért magasabbra törsz a környezetednél. De – mint a hegymászók – a csúcshoz közelítve előbb mindig azt tapasztaljuk, hogy ritkul körülöttünk a levegő, és minden egyre nehezebb.

 

Hát ezért tesz boldogtalanná az önmegvalósítás!

 

Mert mindaddig, amíg a céljaink aprók, nem lesznek túl nagyok az akadályok sem, amik utunkba állnak. Például ha valaki csak azért él, hogy estére ledobja magát bambulni a tévé elé, akkor nem is fog elégedetlenséget, gátakat tapasztalni.

De ha ennél nagyobb céljaid vannak – például látványos karrier, anyagi bőség, boldog párkapcsolat stb. –, akkor ezekkel együtt jönnek, nőnek az akadályok is. Tudod, az átlagember még kimondani se meri ezeket, és nagyravágyásként ítéli el, ha ilyesmiről hall, mert fél a kudarcoktól.

Hát ezért tehet boldogtalanná az önmegvalósítás! De csak akkor, ha magányos küzdelemként zajlik az egyre magasabb célokkal törvényszerűen együtt járó akadályokkal. Ha nem fordulsz időben szakértői segítségért, hogy a szándékodhoz megkapd a sikerhez vezető módszereket is.

 

Magadra ismersz ebben a tükörben?

 

  • néha még az ágyból is nehezen kászálódsz ki, mert a magaddal cipelt gondok napról napra energiavámpírként szívják el az életerődet
  • egyszer fent, egyszer lent: érzelmi hullámvasúton ülsz, hiányzik életedből az igazi egyensúly és a tartós önbizalom
  • mintha zsugorodna látóhatárodon a valaha kitűzött cél, egyre távolabb sodródsz attól, amit el szeretnél érni
  • csapdába estél, nem tudsz egy régóta fennálló rossz helyzetből kilépni
  • életed egy vagy több területére még ránézni sincs kedved, mert lassacskán szinte romokban hever  

 

Ismerős a felsoroltak közül néhány vagy valamennyi probléma? Ha igen, akkor meg fogsz lepődni azon, amit most mondani fogok.

Tekintsd mindezt jó jelnek, útjelzőnek az önmegvalósítás felé vezető ösvényen!

Mert ha úgy érzed, hogy ezek jellemzők Rád, akkor Te most éppen egy olyan életszakaszban vagy, amikor a magasabb önmegvalósítás útjában álló akadályokat és a saját boldogságodért viselt személyes felelősség tonnás terheit tapasztalod.

Képtalálat a következőre: „happiness woman on way”

Mi a teendőd, ha kitartasz az önmegvalósítás mellett?

 

Kétesélyes a helyzet! Ha lehetőségként ragadod meg mindezt, hogy változtass rajta, akkor egy szép napon, nem is olyan sokára még a legkínzóbb nehézségekre is mosolyogva fogsz visszatekinteni. Mert az önmegvalósítás útján a fejlődést mindig krízisek előzik meg, és a legnagyobb problémáink harangozzák be a legszebb sikereinket.

Ha azonban úgy döntesz, hogy nem nyúlsz hozzá a sebeidhez, mert fájnak, hanem úgy hagyod, akkor viszont a helyzet magától nem javulni, hanem csak romlani fog. A stresszből kiégés, a magányból csendes elszigeteltség és a cél szem elől tévesztéséből életkudarc lehet.

A Te döntésed, mert a Te életed! Ha élsz a lehetőséggel, akkor az Önmegvalósítás Akadémia abban tud segíteni Neked, hogy leküzdd a felsorolt akadályokat, és ennek nyomán boldogabb, méltóbb életet élj.

Képtalálat a következőre: „happiness woman”

 

Ne add fel az önmegvalósítás álmát – fordulj Hajnihoz!

 

Az Önmegvalósítás Akadémia alapítója, Kátai Hajni lesz a személyes mentorod, aki segíteni: motiválni és támogatni fog.

Eredetileg ápoló és asszisztens végzettségű, majd szociális szakos segítőd a Comline tréning- és konzultációs csapatának egyik kiváló húzóembere immár másfél évtizede. Ugyanakkor az egyedüli ember hazánkban, aki a Comline összes tréningjét és képzését, mind a 28 tanfolyamot végigcsinálta. Az Önmegvalósítás Akadémia módszereit fél évtizede használja sikeresen arra, hogy jobb állapotba hozza az ügyfeleit.

Tudását folyamatosan frissen tartja, ezért 7 számjegyű összegeket, időt és emberfeletti energiákat fektet évről évre a saját képzésébe, hogy a legjobbat tudja nyújtani Neked a személyes fejlődés, kreatív boldogságkeresés és önmegvalósítás területén. Legutóbb a floridai Clearwaterben dolgozott kitartóan saját magán azért, hogy egyedülállóvá tegye a tudását.

Magyarországon ő az egyetlen coach, aki az úgynevezett Tudás képzési sorozatot elvégezte, és többek között ennek speciális eszközeit is használja a segítő beszélgetések és tréningek során.

Havi rendszerességgel tartott önbizalom és önmegvalósítás előadásai határainkon túl is érdeklődésre tartanak számon. Újabban a Mex rádió heti Boldogságpercek sorozatában ad interjúkat az önmegvalósítás és a boldogabb élet elérése témájában.

 

Önmegvalósítás gyorsítósávon

 

De mitől egyedi, több és más a megszokotthoz képest az, amit Hajni csinál?

Coaching szolgáltatása személyre szabott és gyors, mert a módszere pontosan a probléma gyökerét találja el, és megszünteti az önmegvalósítás útjában álló gátakat.

Az egyik legfontosabb különbség számos hasonló szolgáltatással, például az életproblémák kezelésének medikalizált (orvosi jellegű) és hamis betegségtudatot keltő formáival szemben az, hogy az Önmegvalósítás Akadémia mindig a szabadságot és az önbizalmat támogatja az ügyfélben.

Elve, hogy a klienst ne láncoljuk évekre „betegként” és „problémásként” magunkhoz. Hanem érjük el minél hamarabb, hogy újra önmaga cselekedjen és tegyen saját magáért. Ennek köszönhetők a módszerünk olyan sikerei is, mint a 7 év eredménytelen útkeresés után mindössze 1 alkalom alatti problémamegoldás egyes ügyfeleknél.

Míg másokhoz hónapokig, sőt évekig eredménytelenül járnak a kliensek, az Önbizalom Akadémián sokszor 4-5 alkalom után lehetséges a rengeteg siker és pozitív változás által megerősödve, rekordsebességgel haladni a kitűzött cél felé.

Próbáld ki Te is, hogy mekkora különbség a magányos küszködés és a profi segítő által támogatott, hatékony megoldás közt!

Kérdésed van? Érdeklődni szeretnél a részletekről? Vedd fel velünk a kapcsolatot a linken, ha vágyad a gyorsítósávra tett, hatékony önmegvalósítás!

Kapcsolat

Szeretnél továbblépni? Gyere el egy ingyenes képességtesztre, ami gyökeresen megváltoztatja az életed!