Motiváció korlátok nélkül: így döntsd le az utadban álló akadályokat!

Téged mi késztet arra, hogy reggel felkelj az ágyból? A motiváció az, ha most bármi mást mondtál, mint az ébresztőóra vagy a megszokás. 🙂

Egyszerűen hangzik. De nem sokan mondanak erre bármi mást manapság!

Miért van mélyponton a motiváció mindenütt?

 

Világszerte kutatások sorát végezték sikeres emberekkel. Mindig egy közös pont volt a válaszaikban: mindannyian folyamatosan a motiváció toronymagas szintjén állnak.

Olyan tényezőket említettek, mint az önmegvalósítás, a bizonyítás vágya, a felelősségérzet pl. a családjuk vagy önmaguk iránt. Sokszor szóba jön az a vágy is, hogy valami maradandót alkossunk, és hagyjunk magunk után.

Nemes célok! Képesek megmozgatni egy ásítóan esős hétfő reggelen is, amikor másoknál mélyponton van a hangulat.

Mégis a legtöbb ember számára alig értelmezhetők ezek a szavak. Miért?

Mert szinte senki másnak nem igazán érdeke, hogy Te motivált és boldog legyél. Ezért minden oldalról ezek ellenkezőjét: a kétségeket és a kritikákat, a jószándékúnak tűnő féltéseket és a gátlásokat kapod.

Nézz körül! Tudod, mitől fél mindenki leginkább? A saját kudarcától és a mások sikerétől. Ezért elhitetik önmagukkal és egymással, hogy úgyse lehet, úgyse érdemes, és különben is…

Ezért, ha ki akarsz emelkedni az átlagból, hogy méltóbb és boldogabb életet élj, akkor nem lesz könnyű, mert:

 

Neked kell gondoskodnod a motiváció szintjéről!

 

Bármilyen helyzetben vagyunk, és bármilyen nehézségekkel küzdünk éppen, emberi mivoltunkból fakadó jogunk és kötelességük, hogy sikeresek és eredményesek legyünk az élet akár összes területén.

Egyetértesz? Vagy túl „elszálltnakˮ tűnik az állítás? Még egyszer!

Kötelességünk és jogunk, hogy a felfelé ívelő karrierrel és a remek anyagi helyzettel járó elismertségnek örvendjünk. Ez emberi viszonyainkra is kisugárzik, a harmonikus párkapcsolatokat megalapozza és támogatja. Végső soron a határozottság és az önbizalom olyan tartós állapotához vezet, amiben a rendíthetetlen magabiztosság még a legnehezebb helyzeteken is simán átvisz.

De hogyan kerülhetsz a motiváció ilyen magas fokára – akár rekordidő alatt?

 

Münchhausen, a mesebeli, nagyotmondásáról híres báró a saját hajánál fogva húzta ki magát lovastul a mocsárból. Ez azonban még a legendahősök esetében is csak azoknak sikerülhet, akik lódítanak…

De ha nem így, akkor hogyan? Miként kerülhetsz magasabb energiaszintre, ahol többé semmi sem választja el aktív erőidet a megérdemelten kimagasló eredményektől?

Itt jön a képbe az Önmegvalósítás Akadémia!

Hazánk első és egyetlen olyan intézete, aminek célja és küldetése, hogy hatékony és valóban sikert és boldogságot hozó eszközöket adjon át Neked, amikkel életed egy vagy több területén meg tudod valósítani önmagadat és a céljaidat.

Miért épp mi tudunk segíteni Neked a motiváció és az önmegvalósítás terén?

 

Dunát lehet rekeszteni manapság a személyiségfejlesztő trénerekkel, akik sokszor még csillagot is ígérnek az égről, nem igaz?

Mi – mindössze két pontra összpontosítva a lényeget – abban különbözünk tőlük, hogy:

  • gyorsak vagyunk és hatékonyak! Nem láncolunk magunkhoz, hanem átlagosan 4-5 alkalom alatt elérjük, hogy célon legyél. Segíteni tudunk, hogy haladni akarj, és önállóan tudj is haladni a személyes céljaid felé.
  • Azonnal alkalmazható tudást kapsz tőlünk. Használható megértésed lesz arról, hogy hol és miért ronthattál el a múltban dolgokat. De ami még fontosabb: tudni fogod, hogy miként hozhatsz helyre akár évek óta fájón emésztő vagy tonnás súllyal nyomasztó gondokat.

 

Önmegvalósítás és motiváció tréningünk rövid menetrendje

 

Tapasztaltad már? A trénerek és az előadások, segítő könyvek és hanganyagok többsége max. 1-2 hétre képes lelkesíteni és feldobni. De ezután még mélyebbre hagynak visszaesni.

Miért? Mert nem a valódi okot célozzák meg, hanem a tüneteket. Egyrészt a tudás hiánya miatt, másrészt pedig azért, hogy visszatérésre ösztönözzenek.

Ezzel szemben a mi Akadémiánk önmegvalósítás és motiváció tréningje feltárja előtted a rejtett vagy eltakart okokat is, amik miatt a nagyra hivatott személy, vagyis Te magad (!!!) belecsúszhattál abba az állapotba, hogy nincs elég önbizalmad, igazi önbecsülésed, magadba vetett hited.

Miután megismerted ennek okait, megnézzük az alapvető szabályokat és irányokat is a jövőre nézve, amiket célszerű lesz beépítened a mindennapjaidba, hogy helyre tudd állítani, sőt növeld az önbizalom és a motiváció szintjét életedben.

Végül néhány gyakorlattal és „házi feladattalˮ engedünk utadra, amik emlékeztetni fognak a tanultakra, és persze bármikor visszavárunk, ha egy kis frissítésre, plusz támogatásra lenne szükséged.

 

Várunk az Önbizalom vagy amit takartokˮ tréningre!

 

– szeretettel és sok hasznos tudással.

Kérdésed van? Vagy jólesne végre elmondani, leírni egy megbízható segítőnek a problémáidat? Hát akkor ne habozz!

Szigorúan bizalmas feltételek mellett üzenhetsz nekünk a linken, hogy számodra is lehetővé váljon a korlátok nélküli önmegvalósítás és a felszabadult motiváció elérése!