Számon kérik, de nem tanítják: női önismeret és önmegvalósítás

Nem túl méltányos, de lássuk be, alapvetően így működik az Életben. Az önismeret, az érzelmi intelligencia, a kommunikációs készségek és társaik Püthagorasz tételénél fontosabb tudnivalók és képességek, amikről az oktatási rendszeren belül még csak említést se tesznek. Hogyan pótolható be a lemaradás?

SOS önismeret: lépj kapcsolatba a legjobb oldaladdal!

 

Ha Nőként jobban szeretnél érvényesülni a szakmai és a magánéletedben, ahhoz az első lépés a pontos önismeret. Tudnod kell, mire számíts – ha egyszer úgyis csak magadra számíthatsz jóban-rosszban.

 

Észrevetted? A sikeres emberek imádnak a pozitív tulajdonságaikról, különleges tehetségükről és jó szokásaikról beszélni. Érdemes tanulni tőlük. De vigyázat! Mert az ember sohasem ezek miatt hibázik, és vall néha kudarcot. Hanem amiatt, amit nem tud önmagáról.

 

Sokan ugyanazt a régi, szerencsétlen forgatókönyvet ismétlik számtalanszor a párkapcsolataikban vagy általában az életük meghatározó döntéseiben. Mert nem is tudatos számukra az előre megírt „sorskönyv” és a személyes gyenge pontjaik, amelyek miatt a szomorú sztori ismétlődik velük.

 

Láttad az Idétlen időkig (Groundhog Day) című filmet? A főhős (Bill Murray) ugyanazt a napot éli meg újra meg újra, amíg meg nem találja a személyes kiutat. Az Élet folyton ugyanazt a leckét adja fel számodra, amíg le nem vonod a tanulságot!

 

Ha pedig már szembenéztél a személyes „démonaiddal” és  a sorscsapdákkal, amik fogva tartanak, mindennél inkább szükséged lesz arra is, hogy megtudd, milyen erősségeidre építhetsz a továbbiakban.

 

Ha ezeket a pozitív tulajdonságaidat sikerül azonosítanod, akkor azt is sikerülhet belátnod, hogy nem muszáj (és nem is lehetséges!) abszolút „mindenben” kimagaslóan jónak, tökéletes Superwomannek lenned. Az is elég lehet a boldog élethez és a személyes sikerhez, ha a jelenlegi legjobb oldalaidat még jobban előtérbe állítod, kihasználod, mintse azt erőltesd tovább, ami nem igazán működik…

 

Töltsd ki a díjmentes tesztünket a linken, és a szintén ingyenes, személyre szabott kiértékelés nyomán máris birtokodba kerülhet az érvényesülésedet segítő, hasznos önismeret!